Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Najnowsza wersja gry 3.7 nadchodzi ! 
Autor Wiadomość
网站管理员

Dołączył(a): 2014-04-24 7:10
Posty: 900
[Czas aktualizacji] 06/04/2016 od 04:30 do 06:30 rano
[Serwery] wszystkie
Ostatnio wielu graczy wrażało nadzieję, iż będzie możliwość jak najszybszej aktualizacji gry. Teraz oczekiwania wszystkich zostaną spełnione! W czwartek (6 kwietnia) w godzinach 4:30-6:30 zaktualizujemy grę na wszystkich serwerach. Aktualizacja potrwa 2 godziny. W tym czasie nie będzie możliwości korzystania z gry. Po aktualizacji, serwery zostaną ponownie otwarte. Zapraszamy do nowej wersji gry już wkrótce!

Nowości i usprawnienia, które znajdą się w wersji 3.7:
1. Zaktualizowany interfejs gry, nowa mapa świata;
2. Kraj lv.8;
3. Przewilej VIP8;
4.Nowy system klejnotów i rycerzy;
5.Specjalne zamki (1. Nie wolno użyć mirażu. 2.Nie wolno użyć rogu. 3. Istnieje możliwość pojedynkować ryczerzy ze swojego państwa.);
6.Nowe wydarzenia: Wilkie koło klejnotów i Porwania Króla Barbarzyńców. Itp.


Będziemy nieustannie pracować nad dostarczeniem Wam jak najlepszej gry!

Pozdrawiamy i dziękujemy za wsparcie.

Zespół Anger of Kingdoms Polska


Obrazek


2016-03-31 11:08
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-12-30 18:14
Posty: 5
ja jestem ciekawy czy ten update bedzie bardziej pod tych lepszych czy gorszych ras?


2016-03-31 18:19
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-06-02 16:56
Posty: 12
hektor w tej grze nie ras tylko frakcje , każdy skorzysta na ulepszeniu np koło klejnotów , jak wejdzie to zaobaczym


2016-04-01 8:54
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-07-23 13:44
Posty: 15
nie wiem czy to błąd czy miało tak być ale bardzo mało expa daję za miejsce w bitwach. I wykasowało odnajdź bohatera i dało go od zera


2016-04-06 9:41
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-04-03 8:40
Posty: 9
padaczka a nie aktualizacja. optymalizacja gry z dupy - dosłownie. czesto nie idzie się zalogować, wczytuje niemiłosiernie długo. a dzisiaj od 20-tej to juz jakaś paranoja. gram normalnie przez klienta legend online - teraz nawet serwera nie idzie wybrac. - gdzie wy macie te serwery? - na syberii czy w mongoli? :evil: :evil:


2016-04-17 23:41
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
scigacz, zaktualizuj adobe flash playera, ściągnij sobie jakiegoś ccleanera, czy easy cleanera, pousuwaj wszystko co zbędne - szczególnie wszystko z przeglądarek.
Ja nie mam większych problemów, a aktualnie gram na 14 letnim pececiaku z windowsem XP.

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-04-18 10:01
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-07-14 21:29
Posty: 53
Lokalizacja: Holandia
wiadomo kiedy kolejna aktualizacja, bo już mi się to troszkę nudzi :lol: :lol: 130 lvl i veri juz po mapie biega :mrgreen:

_________________
S13 - C Z E R W O N I


2016-04-28 18:00
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
WSZYSTKIE OGŁOSZENIA ODNOŚNIE AKTUALIZACJI/ZMIAN/NOWYCH SERWERÓW POJAWIAJĄ SIĘ NA FORUM I NA STRONIE http://akpl.oasgames.com/. ORAZ NA OFICJALNYM PROFILU NA FACEBOOKU.
Jeśli będzie coś wiadomo, to informacja będzie w tym właśnie dziale, nie będzie żadnych informacji odnośnie hipotetycznych terminów, tylko daty oficjalne.
Nie będę również odpowiadała na zadawane mi takie pytania. Pozdrawiam!

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-04-28 22:30
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-07-14 21:29
Posty: 53
Lokalizacja: Holandia
F O C H

_________________
S13 - C Z E R W O N I


2016-05-02 12:14
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-04-14 11:20
Posty: 117
niestety żadnego info na temat terminu aktualki nie ma


2016-05-02 13:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Designed by ST Software for PTF.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL