Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
ciekawa rekacja forum na krytykę ze strony graczy 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 2015-04-03 8:40
Posty: 9
Oszka - pisałem juz do supportu w prawie bugów - olewka totalna. Poza tym - dzieją się, przynajmniej na s10, dziwne rzeczy w grze - kiedy sie walczy z kilkoma niebieskimi. Nagle teleportują się tam gdzie nie powinni, zadanie się kończy chociaż mamy dalej swoje jednostki w mieście które bronimy. I takie inne rózne dziwadła.

http://www16.zippyshare.com/v/2WMPw1ct/file.html - to tak z ostatniej chwili.

A kiedy napisałem o tych "kwiatkach" do supportu, dostałem odpowiedz że gracz, o którym pisze, doładował więcej i jego postac jest silniejsza. :lol:


2016-06-06 20:12
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
Jak pisałeś w ten sposób jak tutaj, gdzie nie za wiele wyjaśniasz, tylko słyszę określenia - kwiatki, bugi, etc. to w sumie nic dziwnego :P
Jednostki, czyli ile? I czy pełne? Jak próbujecie grać na styk, a nie komunikujecie się między sobą, czy wojsko które stoi jest pełne czy to jeden rząd po 400 to nic dziwnego. Nie wiem czy zwracacie uwagę, ale są miasta, gdzie w pojedynki bierze się nawet "swoich", więc tym bardziej trzeba uważać na to co się robi.
Jak opisujesz bug, to musisz zrobić to dość szczegółowo, żeby wiedzieć w którym elemencie kodu gry szukać błędu, lub co dodać, żeby to poprawić.
Dobra, ale w takim razie powiedz mi w której jesteś frakcji? W wolnym czasie tam pogram i zobaczę te "kwiatki".

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-06-06 22:59
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-10 17:56
Posty: 2
Tylko nie dodałaś tego że jako ten śmieszny moderator dostajesz 800 diax co miesiac :)


2016-06-06 23:48
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-04-14 11:20
Posty: 117
Nikt nie zabrania aby złożyć akces na moderatora. Warunki nie są łatwe gdyż kilka godzin dziennie trzeba poświęcić grze a przez pryzmat tylko forum nasza praca jest mało widoczna. Więc zapraszam tylko trzeba wykazać się dobrą znajomością gry i porzucić zapędy ``hejterstwa`` ;)


2016-06-07 7:26
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
father, 800? Kurde a ja dostaje 700, ale to dla mnie nie istotne... :P Jak zauważyłeś, to diaxy za bycie moderatorem, nie są tak jak się wydaje "za nic". I chyba zauważyłeś, że chcę pomóc rozwiązać problem, mimo, że to nie należy do zakresu mojej roboty.

No i po co mam to dodawać? Diaxy dostaje na jednym serwerze, nie tym którego dotyczy wątek, no i nawet w smerfach nie jestem... Więc o co chodzi?

edit:
A chyba, że mam się chwalić w każdym poście, że dostaje diaxy na s17, raz w miesiącu, nieokreślonego dnia, a jak nie odbiorę w tym dniu to i tak mi przepadają, a i że jestem w Hordzie/żółtkach/chińczykach (czy jak kto woli) ;) To sobie sygnaturę taką zrobię i będzie ok, nie? :D

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-06-07 12:29
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-04-03 8:40
Posty: 9
Zapraszam na s10 do czerwonych. Ciekawe czy Ci się spodoba. A propos hordy - radzę przyjrzeć się śwince pepie z hordy - s10/11 - Jeżeli ja dostałem za mój tekst banana to jemu powinni chyba trwale zablokować dostęp do gry.

edzia: - w kwestii flashplayer-a i przeglądarki - do gry używam klienta legend online, dlatego że mam konta na różnych serwerach i tak jest wygodniej. Ciekawość że program napisany konkretnie pod gre najbardziej się haczy w momencie zadania czy wchodzenia do walki.


2016-06-08 22:34
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-04-11 21:32
Posty: 1
Coś mi mówi ten nick.. a raczej bardzo dużo mówi. I tak za każdym razem kiedy człowiek wejdzie na serwer po prostu pograć... Pozostawiam ten screen bez komentarza.


2016-06-09 13:33
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
scigacz, wiesz, że klient legend online jest po prostu programem który i tak potrzebuje flash playera? A opiera się na przeglądarce Internet Explorer, więc tam musisz flasha zaktualizować. :D

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-06-09 14:40
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-04-03 8:40
Posty: 9
Uups - a gdzie się podział screen paelka? Znowu sie komus nie spodobał? Ciekawe.


Flasha aktualizuję jak tylko nowy wyjdzie - Oszka, bardzo Cie proszę nie rób ze mnie idioty wiekszego niż jestem.
Poza tym silnik klienta jest na chrome. Stary był na IE


2016-06-09 21:38
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
Raczej nie wypada, żeby wisiał screen z przekleństwami, to nie jest forum +18, a jest ogólnodostępne. Netykiety jako tako przestrzegać trzeba, czy to się podoba czy nie.
Nie wiem czy flash tak krzyczy o aktualizację, więc trochę zaskoczyłeś mnie tym aktualizowaniem na bieżąco :P Jeszcze możesz wyczyścić pamięć podręczną, może to coś poprawi.

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-06-09 21:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Designed by ST Software for PTF.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL