Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
czat 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 2015-08-06 18:44
Posty: 2
po dzisiejszej aktualizacji nie mam czatu;
widze tylko wiadomosci systemu;
co mam zrobic?


2015-08-06 19:05
Zobacz profil
网站管理员

Dołączył(a): 2014-04-24 7:10
Posty: 900
Dzień dobry, proszę usunąć cache przeglądarki. Pozdrawiam


2015-08-07 7:40
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
Nie jestem pewna czy to błąd czy nie, jednak to jest trochę denerwująca sytuacja, że na czacie nie ma możliwości pisania dużych liter - oczywiście wszystko było ładnie przed aktualizacją.
Ja rozumiem, że tutaj gracz jest na miejscu ostatnim, jednak ja osobiście chciałabym mieć możliwość pisania w sposób grzecznościowy do współtowarzyszy gry, a bez możliwości używania wielkich liter jest to niemożliwe.
Kolejnym problemem są polskie znaki. Ja rozumiem, że w dzisiejszych czasach idzie się na skróty i pisanie bez polskich znaków w dobie internetu i wszechobecnej technologi jest czymś normalnym. Jednak jest grupa ludzi która lubi i chce pisać poprawnie po polsku. A napisanie "ą" na czacie kasuje całość wiadomości.... A nie będę siedziała i wklejała skądś "ą" bo wtedy cały czas będę poświęcała na napisaniu wiadomości w sposób akceptowalny dla mnie, a nie na rozgrywce.
Jeszcze znalazło by się kilka rzeczy na które można by narzekać na czacie, jednak nie będę już tak "upierdliwa"

Pozdrawiam,
Oszka, s 17

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2015-08-09 14:44
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-04 18:39
Posty: 15
jeśli chodzi o ą to raczej wina chroma i jego ustawień domyślnych kodowania we flash'u. W wielu grach jest z tym problem. polecam artykuł: link


2015-08-09 20:18
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
Dobra, a i tak nie zmienia to faktu, że nie ma możliwości pisania dużych liter.
I jeszcze dochodzi kolejny chochliczek - jak już wyświetli się komunikat o bogu wojny, to inteligenty czat słowo "wrogów" interpretuje jako "w rogów" (Czyli system twierdzi, że ileśtam ubiło się w rogowie). Może warto dodać wyjątek, żeby chociaż wiadomości systemowe wyglądały profesjonalnie?

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2015-08-11 12:44
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-07-14 21:29
Posty: 53
Lokalizacja: Holandia
Jak ulepszam ekwipunek i np. mam już zbroję, buty i pierścień na 5lvl + dodatkowa ukryta umiejętność na niebieska obrone to moge tylko jedną taką niebieską obronę wstawić czy też one się kumujują i trzeba wstawić buty zbroję i pierścień z obroną ?

One się kumulują ?

_________________
S13 - C Z E R W O N I


2015-08-16 16:22
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-04 18:39
Posty: 15
Tak kumulują się.


2015-08-16 16:59
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-07-14 21:29
Posty: 53
Lokalizacja: Holandia
Witaj Seal z s13 :-)

Szybko wam poszło ulepszenie na 5 lvl ;)

_________________
S13 - C Z E R W O N I


2015-08-16 17:32
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-04 18:39
Posty: 15
zacisnęliśmy poślady i się udało :)


2015-08-16 20:59
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-06 18:44
Posty: 2
Witam
w sprawie ulepszen ekwipunku: dlaczego nie mazna wybierac dowolna specjalnośc np. ziel.ks. czy nieb.ks. tylko pokazuje sie ostatnie ulepszenie np. sercachodzi o koncowe ulepszenie na 5 gwiazdek/


2015-08-19 0:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Designed by ST Software for PTF.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL