Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Starożytne ruiny 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 2015-03-29 16:53
Posty: 2
Witam chciałbym zgosić że wystąpił błąd gra zabrała mi 8 dodatkowych rzutów ktore zbierałem na starozytne ruiny wiec prosił bym o wyjasnienie sprawy i jakaś rekompensate dla mnie za utracone ruchy i przedmioty ktore zbierałem na mapkach eventu szczególnie kupony


2015-11-13 21:26
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-05-06 18:05
Posty: 65
Kolega ma racje,tez mi zabralo czesc nagród godzinowych.Daje 4=6 zamiast 8 na dobe


2015-11-14 4:56
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-04-14 11:20
Posty: 117
Jeżeli faktycznie u kogoś wystąpił błąd proszę o stosowne zgłoszenie w centrum klienta. Należy jednak pamiętać, że samo zalogowanie się do gry bez aktywności czasami nie wystarczy gdyż przy nawet chwilowym zerwaniu połączenia (obojętnie z jakiej przyczyny) nie następuje kumulacja zbieranych kości bonusowych.


2015-11-14 9:48
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-03-29 16:53
Posty: 2
cały czas gralem i chcialem wieczorem odebrać dodatkowe rzuty a ich juz nie bylo zaczeło po kilkunastu relogach naliczac odnowa


2015-11-14 21:34
Zobacz profil

Dołączył(a): 2016-01-14 21:07
Posty: 30
co jest z tym eventem ? wyświetlało 30 dni, nie odebrałem ponad 20 rzutów (zbieralem je) i teraz event zabrany a ja dostałem marne pare tys surowcow?? może to ktoś wyjaśnić ????


2016-06-07 10:08
Zobacz profil

Dołączył(a): 2016-01-14 21:07
Posty: 30
Jest tu jakaś kompetentna osoba z którą można by pokonwersować na ten temat ???


2016-06-09 10:21
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
Mnie w tych dniach nie było, jedynie 6, czyli teoretycznie po evencie gdzie był ten dziwny błąd. Wydarzenie było w dniach 4-5, tak wynika z ogłoszeń i tego trzeba było się trzymać. Nie od dziś grasz i wiesz, że nie ma żadnego eventu dłuższego niż 3 dni, więc powinna się jakaś lampka zapalić, że te 30 dni to błąd.

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-06-09 14:24
Zobacz profil

Dołączył(a): 2016-01-14 21:07
Posty: 30
to Ci którzy wykorzystali wszystko są do przodu przez błąd gry. nie dość, że wykorzystali wszystkie kości to jeszcze dostali rekompensate a ci, którzy nie wykorzystali niech się walą ? kozackie podejście do graczy ;)


2016-06-10 19:24
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
Chociaż mamy w grze elementy realności. Życie też nie jest sprawiedliwe ;) A nie ma możliwości sprawdzenia kto ile kostek wykorzystał i zebrał.

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-06-10 20:00
Zobacz profil

Dołączył(a): 2016-01-14 21:07
Posty: 30
Programiści mają w to wgląd ;) wystarczy przygotować skrypt i wtedy każdy gracz dostaje odpowiednią rekompensatę. ale musiałoby im się chcieć...


2016-06-12 8:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 13 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Designed by ST Software for PTF.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL