Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
Handel 
Autor Wiadomość

Dołączył(a): 2016-01-14 21:07
Posty: 30
Czemu nie mogę wymienić miecza na fragment zbroi ??? nie mam wszystkich zbroi i podświetla mi się na szaro- nie da się wymienić. Miecz z 1 gwiazdką mam...


2016-05-23 12:00
Zobacz profil

Dołączył(a): 2015-08-01 1:16
Posty: 137
Lokalizacja: Polska
Możliwa jest wymiana tylko na zbroje podstawowe. Prawdziwe trzeba kupić za kupony.

_________________
GG: 55200909
<Na­wet w je­go mil­cze­niu były błędy językowe.>


2016-05-23 21:37
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2 ] 

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

Designed by ST Software for PTF.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL